Brow Lamination & Lash Lift Filler οι υπηρεσίες που θα σου δώσουν ανοιξιάτικο αέρα ανανέωσης!

Είσαι απορροφημένη με τις υποχρεώσεις σου και την έντονη καθημερινότητα όμως ένα πρωινό βγαίνοντας από το σπίτι σου παρατηρείς ότι ο ήλιος λάμπει…τα πουλιά τραγουδούν και τα λουλούδια μυρίζουν όμορφα…μπήκε η άνοιξη! Η δεύτερη σκέψη σου είναι ότι έχεις καιρό να επισκεφτείς «τα κορίτσια» του για τα φρύδια σου…ίσως ένα Brow Lamination που τόσο καιρό σκέφτεσαι να δοκιμάσεις.. και ότι ένα μοβ pastel χρώμα στα νύχια θα σε έβαζε σε ανοιξιάτικο mood!

Εμείς σαν γυναίκες είχαμε ακριβώς την ίδια εμπειρία… οι πρώτες μέρες της άνοιξης μας «ξύπνησαν» μια επιθυμία για ανανέωση! Έτσι σου προτείνουμε δύο προσιτές υπηρεσίες ομορφιάς που θα σου φτιάξουν την διάθεση χωρίς να απαιτούν πολύ κόπο και χρόνο με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Τους πιο ζεστούς μήνες θέλουμε να κρατάμε το μακιγιάζ μας minimal και όχι τόσο «βαρύ» οι τελευταίες τάσεις του μακιγιάζ είναι ομολογούμενος αρκετά ρεαλιστικές καθώς προωθούν το «clean girl aesthetic» δηλαδή λαμπερή επιδερμίδα με ελαφριάς κάλυψης make up καθώς και υγρά ρουζ και highlighter που κάνουν το δέρμα να λάμπει.

Η Υπηρεσία που σίγουρα θα έχεις δει στα reels του Instagram και στο Tik Tokτο Brow Lamination έχει γίνει viral γιατί κάνει τα φρύδια πλούσια και αέρινα. Ενώ το πλέον αγαπημένο Lash Lift ή Lash Lamination ολοκληρώνει αυτό το natural, clean make up και πίστεψε μας… κάνει την διαφορά!

Τι είναι το Brow Lift ή Brow Lamination?

Brow Lamination with InLei products

Το Brow Lamination (Brow Lift) είναι μια απολύτως ανώδυνη και ευχάριστη διαδικασία που προσφέρει καλοσχηματισμένα και έντονα φρύδια χτενισμένα προς τα πάνω, για ενάμιση μήνα. Eπίσης, συμπεριλαμβάνει την ανόρθωση των τριχών του φρυδιού (brow lifting), το καθάρισμα & σχηματισμό των φρυδιών και τη βαφή μακράς διαρκείας.

Τέλος, στο Lash & Brow Μαρούσι το Brow Lamination ολοκληρώνεται και γίνεται  αποτελεσματικό με το πιο σημαντικό στάδιο: τη θεραπεία τιθάσευσης και ενδυνάμωσης των φρυδιών με το βούτυρο θρέψης φρυδιών Brow Bomber της ιταλικής εταιρείας InLei.

το πλέον αγαπημένο Lash Lift ή Lash Lamination ολοκληρώνει αυτό το natural, clean make up και πίστεψε μας… κάνει την διαφορά!

Τι είναι το Lash Lift?

Lash Lift Filler

Το Lash Lift Filler είναι πλέον εδραιωμένη υπηρεσία ομορφιάς σε όλο τον κόσμο!

Πρόκειται για την τριπλή μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική Lash Lift Filler επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

Στο Lash & Brow Μαρούσι οι experts μας προσεγγίζουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και έχουν επιλέξει ποιότητα υλικά της πιστοποιημένης ιταλικής εταιρίας inlei. Το Brow Lamination και το Lash Lift συνδυάζονται άψογα καθώς δίνουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Περίπου 45 λεπτά θα χρειαστούμε για την κάθε εφαρμογή ενώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην βρέξεις την περιοχή της εφαρμογής για 24 ώρες.

Bonus είναι ο χώρος μας καθώς είναι μια ανοιξιάτικη όαση στο κέντρο του Αμαρουσίου! Με εύκολη πρόσβαση μόλις 2’ από τον σταθμό του τρένου οι experts μας σε περιμένουν για να σου δώσουν αυτόν το αέρα ανανέωσης που αναζητάς!

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις αυτές τις 2 εφαρμογές συνδυαστικά κάλεσε στο 2130880497 για ραντεβού στο και κέρδισε 15% έκπτωση! 

Lash & Brow Μαρούσι , Σπύρου Λούη 6 (πλατεία Κασταλίας)

Lash & Brow Authors

Lash & Brow Authors

Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αισθητικής, οι ειδικοί μας ενημερώνονται διαρκώς για τα νέα και τις εξελίξεις στον χώρο της ομορφιάς.
Σε εβδομαδιαία βάση θα σε ενημερώνουμε για νέα hot θέματα που σε αφορούν !