Το Lash & Brow είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνεις την πρώτη υπηρεσία φρυδιών ή βλεφαρίδων !

Η πρώτη φορά που θα προβείς σε μια υπηρεσία ομορφιάς είναι πολύ σημαντική δεν τι πρέπει να προσέξεις

Από τα πιο όμορφα συναισθήματα για μία γυναίκα είναι όταν τελειώνει μία θεραπεία ομορφιάς που αγαπάει πολύ..Αυτή αίσθηση ανανέωσης κι αυτό το boost αυτοπεποίθησης!

Όταν έρθει η στιγμή να «μυήσεις» και την κόρη σου σε αυτόν τον μαγικό κόσμο να επιλέξεις με προσοχή. Η πρώτη εμπειρία της και η σωστή προσέγγιση από την ειδικό είναι πολύ σημαντική! 

Οι δική μας προσέγγιση στο Lash & Brow: 

  • Προτείνουμε για αρχή έναν απλό καθάρισμα και σχήμα στα φρύδια. Θα της εξηγήσουμε ότι πάμε συντηρητικά και πολύ φυσικά γιατί θέλουμε να αναδείξουμε αυτή την νεανική ομορφιά χωρίς υπερβολές.
  • Συζητάμε μαζί της και την ρωτάμε τι είναι αυτό που την αντιπροσωπεύει καλύτερα. Δεν την αντιμετωπίζουμε σαν παιδί αλλά σαν μία γυναίκα που έχει άποψη για την εμφάνιση της. Καθόλη τη διάρκεια της υπηρεσίας της εξηγούμαι βήμα βήμα τι κάνουμε για να νιώθει ασφάλεια.
  • Η χρήση των σωστών υλικών είναι πολύ σημαντική.Σε νεαρά δέρματα επιλέγουμε το ζεστό αποτριχωτικό κερί της @inlei που θα μας δώσει αποτέλεσμα με ακρίβεια. Αποκλειστικά για χρήση στο πρόσωπο και ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα.

Φυσικά, μια συζήτηση με την ειδικό είναι εντελώς δωρεάν ώστε να αξιολογήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας & να σας προτείνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Lash & Brow Authors

Lash & Brow Authors

Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αισθητικής, οι ειδικοί μας ενημερώνονται διαρκώς για τα νέα και τις εξελίξεις στον χώρο της ομορφιάς.
Σε εβδομαδιαία βάση θα σε ενημερώνουμε για νέα hot θέματα που σε αφορούν !