Πονάει τελικά το ημιμόνιμο μακιγιάζ; 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι πλέον από τις πιο γνωστές υπηρεσίες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο! Προσωπικά εμείς το λατρεύουμε καθώς μπορεί να αναδείξει με πολύ φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία που οι ειδικοί του “Lash & Brow” κατέχουν στο 100%!  

Ενώ έχει κερδίσει δημοτικότητα και κάθε γυναίκα γνωρίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία υπάρχουν πολλοί μύθοι που το περιτριγυρίζουν όπως ότι πονάει… 

Αρχικά, το πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις μία καλά εκπαιδευμένη τεχνίτρια που θα γνωρίζει άριστα το αντικείμενο. Οι κανόνες υγιεινής καθώς και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει είναι μεγάλης σημασίας. Έτσι, και ο πόνος είναι κατά κάποιο τρόπο στο χέρι της ειδικού. Όταν χρησιμοποιείς άριστα υλικά και ποιοτικά μηχανήματα καθώς και η εμπειρία σου είναι αναμφισβήτητη, ο πόνος θα είναι μηδαμινός.  

κατά την διάρκεια της εφαρμογής – χωρίς πόνο

Εμείς στο ινστιτούτο μας δεν είχαμε ποτέ κανένα παράπονο για τον πόνο, όχι επειδή έχουμε μαγικές ικανότητες αλλά επειδή τηρούμε ευλαβικά τις παραπάνω προϋποθέσεις. Επιπλέον,  χρησιμοποιούμε τις σωστές αναισθητικές κρέμες ώστε να μειωθεί ο πόνος στο ελάχιστο.  

Πως έχει η διαδικασία: Αφού έχουμε σχεδιάσει το ιδανικό σχήμα σε φρύδια, χείλη ή βλέφαρα μπορούμε να βάλουμε κρεμώδες αναισθητικό πρώτης φάσης (αλλά δεν είναι απαραίτητο). Έπειτα, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αν η πελάτισσα νιώσει το οτιδήποτε έχουμε ειδικό τζελ που δρα σε δευτερόλεπτα. Όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της αναισθητικής κρεμάς γίνεται παρά μόνο αν η πελάτισσα νιώσει κάποια ενόχληση ή επιθυμεί να την τοποθετήσουμε εξαρχής. 

Φυσικά, κάθε περιοχή στο πρόσωπο έχει λιγότερη ή παραπάνω ευαισθησία. Τα χείλη για παράδειγμα είναι από μόνα τους πιο ευαίσθητα οπότε είναι αναμενόμενο να νιώσουμε μία μικρή ενόχληση και να δημιουργηθεί ένα απαλό οίδημα μετά την εφαρμογή. Όπως θα ξέρετε κι εσείς, ο πόνος είναι διαφορετικός από άνθρωπο σε άνθρωπο οπότε αν γνωρίζετε ότι η ανοχή σας στον πόνο είναι ελάχιστη καλό θα ήταν να το συζητήσετε με την ειδικό και εξαρχής να μπει αναισθητική κρέμα ώστε να ξενοιάσετε.  Άλλες κυρίες δεν το κρίνουν απαραίτητο και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μπορεί ακόμα και να κοιμηθούν! Φυσικά, προτείνουμε να κανονίσετε το ραντεβού σας μία μέρα που θα είστε πιο χαλαρή και ίσως πιο ξεκούραστη για να απολαύσετε την υπηρεσία χωρίς άγχος. 

Για να συνοψήσουμε, το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία υπηρεσία που ναι μεν γίνεται με βελόνα αλλά αν γίνει σωστά από άρτια εκπαιδευμένη ειδικό γίνεται επιδερμικά και χωρίς έντονο πόνο. Μία μικρή ενόχληση είναι φυσιολογική και μπορεί να αποφευχθεί με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας.  

Το αποτέλεσμα που μας δίνει ένα ποιοτικό ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι τόσο όμορφο και μας λύνει τα χέρια! Έτσι, ο πόνος δεν είναι παράγοντας που μπορεί να μας αποτρέψει ώστε να προβούμε σε αυτό.  

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να μας γνωρίσετε από κοντά καλέστε μας στο 213088 0497. Θα μας βρείτε στην καρδιά του Αμαρουσίου Σπύρου Λούη 6 στην πλατεία Κασταλίας

Σας περιμένουμε!!!

Lash & Brow Authors

Lash & Brow Authors

Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αισθητικής, οι ειδικοί μας ενημερώνονται διαρκώς για τα νέα και τις εξελίξεις στον χώρο της ομορφιάς.
Σε εβδομαδιαία βάση θα σε ενημερώνουμε για νέα hot θέματα που σε αφορούν !