Τα φύλλα πέφτουν και το μόνιμο μακιγιάζ ανθίζει!

Γιατί είναι τώρα η κατάλληλη εποχή να προβείς σε είμαι μόνιμο μακιγιάζ:

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ την φθινοπωρινή περίοδο έχει την τιμητική του! Αυτό για πολλούς λόγους…Αρχικά, όσες κυρίες έχουν ήδη τατουάζ στα φρύδια μετά το καλοκαίρι και την έκθεση στον ήλιο το χρώμα τείνει να ξεθωριάζει. Έτσι, ο μήνας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ιδανικός για να το ανανεώσουμε. Επίσης, το φθινόπωρο είναι η αρχή της νέας σεζόν, μία καινούργια αρχή για να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Η καλύτερη επιλογή είναι να επενδύσουμε σε μία μόνιμη υπηρεσία ομορφιάς που θα χαιρόμαστε όλο το χρόνο.

Αν έχεις παλιό τατουάζ- ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια οι ειδικοί μας είναι δίπλα σου!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει κερδίσει δημοτικότητα και έτσι έχουν πολλαπλασιαστεί και οι τεχνίτριες του τατουάζ. Οι ειδικοί μας δουλεύουν χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και αν έχεις κακή η άσχημη εμπειρία μπορείς να απευθυνθείς σε εμάς. Θα σε συμβουλέψουμε και θα σου προτείνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για σένα. Φυσικά, χωρίς καμία χρέωση!

Τα έξοδα είναι πολλά..όμως μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμά και το ημιμόνιμο μακιγιάζ ειδικά όταν είναι σε προσφορά!

Μπορεί το καλοκαιράκι να μένει σιγά σιγά πίσω μας όμως οι προσφορές του καλοκαιριού συνεχίζονται! Η προσφορά μας «happy hour» που τρέχει Τρίτη και Τετάρτη από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι συνεχίζεται. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις και το φθινόπωρο – 20% έκπτωση σε όλες τις αγαπημένες σου υπηρεσίες.

Καινούργια εποχή καινούργια ευκαιρία για να νιώσεις πιο όμορφη … να νιώσεις πιο πολύ ο εαυτός σου! Οι ειδικοί του κέντρου μας είναι διαθέσιμοι για να σε συμβουλέψουν και να επιλέξετε μαζί την κατάλληλη υπηρεσία για σένα!

Θα μας βρεις Σπύρου Λούη 6 στην πλατεία Κασταλίας στο κέντρο του Αμαρουσίου!

Για ραντεβού και πληροφορίες καλέστε μας στο 21 3088 0497

Lash & Brow Authors

Lash & Brow Authors

Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αισθητικής, οι ειδικοί μας ενημερώνονται διαρκώς για τα νέα και τις εξελίξεις στον χώρο της ομορφιάς.
Σε εβδομαδιαία βάση θα σε ενημερώνουμε για νέα hot θέματα που σε αφορούν !