Τα 5 μυστικά για να διατηρήσεις άψογα τα extension βλεφαρίδων σου!

Μόλις τελειώσεις την τοποθέτηση των extension βλεφαρίδων σου και νιώθεις ανανεωμένη! 

Μακάρι αυτό το συναίσθημα να κρατούσε για περισσότερες μέρες… 

Οι lash experts μας έχουν και γι’ αυτό την λύση! Διατήρησε τις βλεφαρίδες σου φρέσκες μέχρι την επόμενη ανανέωση! Ακολούθησε ευλαβικά τα παρακάτω βήματα και θα μας ευγνωμονείς! 

Φυσικά, για να έχουμε ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα η συντήρηση των extension πρέπει να γίνεται στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες μετά την τοποθέτηση. Τα τριχάκια που τοποθετούνται πάνω στην φυσική σας τρίχα πέφτουν με τη φυσική ανανέωση της τρίχας και όχι λόγω της εφαρμογής.  

Πάμε λοιπόν να δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να διατηρήσεις άψογες βλεφαρίδες σου: 

  1. Για 24 h μετά την εφαρμογή δεν πρέπει να βρέξεις ή να πλύνεις τις βλεφαρίδες σου. Η ειδικός έχει δουλέψει με ακρίβεια και η κόλλα για να σταθεροποιηθεί θέλει τουλάχιστον 24 h. Κάνε λίγο υπομονή και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει! 
  1. Αφού όμως περάσουν 24 h επιβάλλεται να τις καθαρίζεις με έναν απαλό αφρό πρωί και βράδυ. Προσοχή! Απαγορεύεται να χρησιμοποιείς προϊόντα με έλαια παρά μόνο ξηρό αφρό. Το να είναι οι βλεφαρίδες σου καθαρές από ρύπους και σκόνες τις κάνει να φαίνονται πιο φρέσκες ενώ ένας αφρός χωρίς έλαια δεν επηρεάζει την κόλλα, άρα οι βλεφαρίδες μας κρατάνε περισσότερο. 

 Pro tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν σφουγγαράκι το βουρτσάκι που σου δίνουμε μετά την τοποθέτηση. Βάλε ένα pump αφρού “ELISABETH LASHES’ πάνω στο βουρτσάκι και κάνε απαλό μασάζ για λίγα δευτερόλεπτα. Έπειτα, ξέπλυνε τις καλά με νερό, σκούπισε τις απαλά με μια πετσέτα.  
 

  1. Μετά τις 24 h που δεν πρέπει να τις πειράξεις, δύο φορές τη μέρα προτείνουμε να τις χτενίζεις με το βουρτσάκι που θα σου έδωσε η ειδικός. Λίγα δευτερόλεπτα θα χρειαστούν ώστε να τις τιθασέψεις και να πάρουν την σωστή τους μορφή, έτσι θα απολαμβάνεις ξανά ένα όμορφο αποτέλεσμα! 
  1. Μην χρησιμοποιείς μάσκαρα. Αυτό το βήμα είναι αυτονόητο όμως μπορεί να μπεις σε πειρασμό λίγες μέρες πριν το ραντεβού της συντήρησης καθώς θα έχουν πέσει πολλά τρίχακια-τουφάκια. Η μάσκαρα κολλάει μεταξύ τους τα extensions και αντί να μας δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα βαραίνει το βλέμμα και δημιουργεί υπολείμματα πάνω στα extensions. 
     
  1. Κλείσε το ραντεβού για συντήρηση ιδανικά σε 3 το πολύ 4 εβδομάδες. Το να είσαι συνεπής στην συντήρηση βοηθάει στο να κρατάς το αποτέλεσμα περιποιημένη. Plus, χρειάζεται λιγότερη ώρα για την συντήρηση.  

+ 1 Προσπάθησε όσο “φοράς” extension βλεφαρίδων να τους φέρεσαι με αγάπη μην τρίβεις τα μάτια σου & μην τραβάς τα τριχάκια.  

Ακολούθησε τα παραπάνω βήματα και θα αγαπήσεις τα extension βλεφαρίδων ακόμα περισσότερο!!  

Είμαστε ήδη στον Νοέμβρη και βαδίζουμε σιγά-σιγά στην γιορτινή περίοδο μήπως να τολμήσεις την πιο glam υπηρεσία και να μαγνητίσεις τα βλέμματα? Οι lash experts του Lash & Brow σε περιμένουν!  

Θα μας βρεις Σπύρου Λούη 6 στην πλατεία Κασταλίας στο κέντρο του Αμαρουσίου!

Για ραντεβού και πληροφορίες καλέστε μας στο 21 3088 0497

Lash & Brow Authors

Lash & Brow Authors

Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αισθητικής, οι ειδικοί μας ενημερώνονται διαρκώς για τα νέα και τις εξελίξεις στον χώρο της ομορφιάς.
Σε εβδομαδιαία βάση θα σε ενημερώνουμε για νέα hot θέματα που σε αφορούν !